Az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület és a Gordiusz Magyar Diákszövetség a „Hulladékcsökkentés komposztálással” c. program keretében Viskre látogatott.

2012. augusztus 3-4-én ott lesz az "Így lesz kerek a világ! Ember és természet harmóniában..." kampány a panyolai VII. Határmenti Világzenei Fesztiválon!

Az Európai Solar Days nemzetközi fotópályázatot hirdet a Napos Napok szervezőinek és résztvevőinek. Küldje el legjobb fotóit az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre 2011. szeptember 15-ig.

Az Ifjú Botanikusok Baráti Köre kampányának célja a lakosság és a helyi természeti értékek viszonyának javítása: őrizzük meg a helyi természeti területeket, töltsük szabadidőnket helyi természeti környezetben, válasszuk a szabadidő eltöltés és közlekedés környezetbarát módjait, vásároljunk és használjunk helyi természeti területekről származó vegyszermentes termékeket és természetes anyagokat! Bővebben...

Városszépítő pályázati felhívás az Önkéntesek Hete alkalmából! Jelentkezni, 2011. június 4-10. között folyamatosan lehet.

FUTUROBI, a kis robot a jövőből megérkezett Nyíregyházára és várja a gyerekeket a világ első interaktív, multimédiás ökojátszóházában!

„Szakmai Napok” - oktatási, kommunikációs szakemberek valamint Önkormányzatok és cégvezetők számára

Nos, a Polyánon is kitavaszodott :) átvészeltük a telet, a borzderesek jól vannak a juhaink már nem annyira (bár szép volt a szaporulat, de az anyáknak nem nagyon van teje), de mégis indul az élet, mert az élet már csak ilyen...

Nagykálló, Korányi Frigyes Gimnázium, Korányi Frigyes u. 23-27.

2011. március 25. (péntek)