Tartalomjegyzék

Nagykálló Város Önkormányzata a Korányi Frigyes Gimnázium, az "Urbs Novum" Nagykállói Városfejlesztési Nonprofit Kft., az E-misszió Egyesület és az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. „KUKArt - Hulladék-művészet” címmel, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei versenyt hirdet.

A versenyen részt vehetnek általános iskolások és középiskolai tanulók egyéni és csapat művekkel.

 

Beadási határidő: 2011. március 18.

Az alkotásokat – amely lehet szobor, kisplasztika, kép, montázs, használati tárgy, játék, ékszer… szóval csak a kreativitás szab határt… - a Nagykállói Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium címére (4320 Nagykálló, Korányi u. 23-27.) kérjük eljuttatni, feltüntetve a műveken az alkotó(k) és az intézmény nevét, csoportjának, vagy osztályának megjelölését; illetve telefonos vagy email elérhetőségét. A műalkotáshoz kizárólag hulladék anyagokat lehet felhasználni.

A művekből álló kiállítás megnyitására és eredményhirdetésére 2011. március 25-én 11 órakor kerül sor, a nagykállói Korányi Frigyes Gimnáziumban szervezésre kerülő ZÖLD-NAP regionális környezetvédelmi találkozón és konferencián.

Díjak:

A fődíj egy 1 hetes természetismereti tábor a Csiperke Erdei Iskolában, 1db 2011 Hegyalja Fesztivál bérlet; további díjak: könyvek, terepkutató-eszközök.

A nyerteseket legkésőbb 2011. március 22-én értesítjük telefonon vagy e-mailben. Az alkotásokat sajnos nincs módunkban visszajuttatni. A rendezvényen történő kiállítást követően a pályázók az iskolában átvehetik a műveket, de ezen szándékokat kérjük előre jelezzék számunkra.

További információ és bővebb felvilágosítás kérhető:

"Urbs Novum" Nagykállói Városfejlesztési Nonprofit Kft. - E-misszió Egyesület

Czip Gergely - 42/423-818 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.e-misszio.hu

A projekt a KEOP 6.2.0/B/09-2009-0008 számú A fenntartható életmódot és környezettudatos magatartást népszerűsítő mintaprojekt megvalósítása a nagykállói Korányi Frigyes Gimnázium és Kollégium környezettudatos és energiatakarékos átalakításával” c. program részeként valósul meg az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával.