Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei civil szervezetek, kézművesek, bio/helyi termelők számára

 

Sok szeretettel várjuk ZÖLD-NAP regionális környezetvédelmi rendezvényünkre!

Időpont: 2011. március 25. (9:00-17:00)

Helyszín: Nagykálló - Korányi Frigyes Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium (4320 Nagykálló, Korányi u. 23-27.)

Jelentkezési határidő: 2011. március 11.

Amennyiben szeretne megjelenni termékeivel, szervezete tevékenységeivel, tartana foglalkozást (esetleg előadást melyben megismertetné bio- helyi-termékét, tevékenységét; bemutatná szervezetét) kérjük, kollegáinknak jelezze 2011. március 11-ig. Amennyiben érdeklődőként szeretne részt venni, az előzetes regisztráció ellenében ebédet, tudunk biztosítani, regisztrációs lap az előadások véglegesítésével egy időben kerül fel honlapunkra, illetve küldjük ki a jelentkezők e-mail címére.

A rendezvénnyel kapcsolatos további információ kérhető az E-misszió Egyesület munkatársainál, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

  • Civil szervezetek, kiállítók: Tömöri László - 30/515-0690 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Helyi / bio gazdák, kézművesek: Kolos Lívia - 20/243-5308 – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Előadók: Szőke Zsuzsa - 20/431-8086 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjük, hogy részvételi szándékát a fenti elérhetőségek egyikén jelezni szíveskedjen 2011. március 11-ig.

Megjelenésükre számítunk!

További információ és bővebb felvilágosítás kérhető:

E-misszió Egyesület - Czip Gergely - 42/423-818 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - www.e-misszio.hu

 

 


Tervezett programok:

 

Bio- Helyi termékek vására + kézműves foglalkozások + Klímavédelmi-, GMO-, Helyi-érték kiállítás + Környezeti tanácsadás – ökolábnyom-számítás + Kerékpáros ügyességi versenyek + íjászat + civil szervezetek bemutatkozása + interaktív Hulladék megelőzési játszósátor + Fóbiasátor + Zöld-pont gyűjtőverseny + koncertek…

Előadások a környezetvédelem, energiahatékonyság és megújuló energia felhasználás terén: Megvalósult jó gyakorlatok a megújuló energiahasznosításban; 3. feles finanszírozás a gyakorlatban; Interaktív módszerek a környezeti nevelésben; Az energia stratégia fontossága, Pályázati lehetőségek stb.)

A projekt célja a Nagykálló Város Önkormányzatának fenntartásában lévő Korányi Frigyes Gimnázium és Kollégium épületének komplex, környezettudatos fejlesztése, és a projekt megvalósulásának és annak eredményeinek a társadalom minél szélesebb rétegei felé történő kommunikációja.

Bővebben a projektről: http://www.nagykallo.hu/?q=tenders&id=15

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.