Városszépítő pályázati felhívás az Önkéntesek Hete alkalmából! Jelentkezni, 2011. június 4-10. között folyamatosan lehet.

Csak nyerhet mindenki, aki részt vesz az E-misszió Egyesület városszépítő pályázatán! 
Várjuk nyíregyházi önkéntes lakóközösségek, baráti társaságok, óvodai, iskolai csapatok jelentkezését, akik lakókörnyezetükben június 4. és 10. között virágot-fát ültetnek, parkot ápolnak, játszóteret újítanak vagy valamilyen módon megszépítik lakóhelyük környékét.

A legügyesebb öt csapat 30.000 Ft-os kertészeti és barkácsfelszerelés utalványt nyer. 

A pályázatra jelentkezni lehet a 06-20/803-5793-as telefonszámon vagy e-mailen az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A jelentkezéshez kérjük, adják meg a csapat nevét, a csapat tagjainak számát, az akció helyszínének megnevezését, az esemény tervezett időpontját és legalább egy elérhetőséget! Jelszó: "Mosolygós Nyíregyháza" Ha lehetőség van rá, akkor küldjenek e-mail címünkre előtte-utána fotót az akcióról.

Jelentkezni, 2011. június 4-10. között folyamatosan lehet. Zsűrizés: 2011. június 10.

Eredményhirdetés 2011. június 11-én 14:00 órakor egy kerti uzsonna keretében a Nyíregyházi Főiskola Tuzson János Botanikus Kertjében a Családi Napon. 
A Botanikus Kert programja bővebben itt olvasható: www.botkert.nyf.hu

Addig is ne feledjék: AZ ÖNKÉNTESSÉG HATALOM!        
További információ: Révész Márton (06-20/803-5793), www.e-misszio.hu

A kampány támogatója: