Tartalomjegyzék

„Szakmai Napok” - oktatási, kommunikációs szakemberek valamint Önkormányzatok és cégvezetők számára Sok szeretettel meghívjuk Önt és kollégáit, 2011. május 5-re és/vagy*  6-ra szakmai napjainkra, melynek helyszíne a nagykállói (Híd Közösségi Ház - 4320 Nagykálló, Jókai út 28.).

* külön-külön is lehet regisztrálni a szakmai napokra!

 

PROGRAM - oktatási, kommunikációs szakemberek számára

PROGRAM - Önkormányzatok és cégvezetők számára

Hivatalos meghívó

REGISZTRÁCIÓS LAP

A konferencián való részvétét  megkönnyíti a regisztráció, így amennyiben részt kíván venni azon és azt követő állófogadáson kérem, töltse ki a csatolt regisztrációs lapot és küldje el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy a 06-42/423-818-as fax számra.

A rendezvény szervezői: Nagykálló Város Önkormányzata a Korányi Frigyes Gimnázium az "Urbs Novum" Nagykállói Városfejlesztési Nonprofit Kft. és az E-misszió Természet- és környezetvédelmi Egyesület

A rendezvény helyszíne: Nagykálló, Híd Közösségi Ház - 4320 Nagykálló, Jókai út 28.

Időpontja: 2011. május 5-6. - 10.00 - 15.00 óráig

 

További információ és bővebb felvilágosítás kérhető:

"Urbs Novum" Nagykállói Városfejlesztési Nonprofit Kft. - E-misszió Egyesület

Czip Gergő - 42/423-818 – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

A projekt a KEOP 6.2.0/B/09-2009-0008 számú „A fenntartható életmódot és környezettudatos magatartást népszerűsítő mintaprojekt megvalósítása a nagykállói Korányi Frigyes Gimnázium és Kollégium környezettudatos és energiatakarékos átalakításával” c. program részeként valósul meg.  A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.