Környezeti Tanácsadás

Céljaink a környezetvédelmi érdekek megfelelő képviselte által elérni, hogy csökkenjenek a környezeti veszélyek. A lakosság véleményének megismerése, tájékoztatása a környezetünk állapotáról, probléma-megoldási lehetőségekről.

Környezeti Tanácsadó Irodánk működése

Az elmúlt években az állampolgárok jellemzően a környezetvédelmi- és energiahatékonysági praktikákkal, alternatív lehetőségekkel, pályázati lehetőségekkel, fogyasztóvédelemmel, természeti és épített környezeti értékeinkkel kapcsolatosan keresték meg Irodánkat. Tanácsadó szolgálatunk a szakértőink, szakmai partnereink és az érintett hatósággal együttműködve segíti az ügyfeleket. Érdekérvényesítési és jogsegélyszolgálatunk bevezetése óta több nagyobb beruházással, városfejlesztéssel kapcsolatos környezeti ügyben jártunk el ügyfélként.
Éves szinten irodánkat több százan keresik meg személyesen, telefonon, postai úton vagy e-mailen. A rendezvényeink során 2-3 ezer érdeklődő számára nyújtunk úgynevezett kihelyezett tanácsadást. A tanácsadás az egyszerű információnyújtástól a komplexebb, jogi úton lezajló ügyekig terjed.

Elérhetőségeink:
személyesen vagy levélben: 4400 Nyíregyháza, Malom u. 18/a.;
Telefonon: 06-42/423-818; E-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
Nyitva tartásunk: Hétfő: 8:30-13:30-ig, Kedd - Csütörtök: 8:30-15:30-ig Péntek: 8:30-13:30-ig;

Töltse ki ügyfél elégedettség felmérő kérdőívünket!