Az elmúlt évtizedekben nőtt azok száma, akik fogyasztói döntéseiket fokozott környezeti, társadalmi és etikai tudatossággal hozzák meg. Mi alapján igazodik el, akinek fontos, hogy olyan terméket vásároljon, amelynek gyártása során nem szennyezték a környezetet, nem tesztelték állatokon, bio alapanyagokból vagy újrahasznosított papírból készült?

"Sokszor ételintolerancia áll évek óta megmagyarázhatatlannak vélt emésztési problémák hátterében. Az ételintolerancia nem az ételallergia másik neve, előbbiért az emésztőrendszer, utóbbiért az immunrendszer a felelős. A puffadással, gyomorfájdalommal, bélbántalmakkal, székelési panaszokkal, olykor bőrproblémákkal, fejfájással járó ételintolerancia panaszai megfelelő diétával gyógyszer nélkül orvosolhatók."

Magyar Preventív Gasztroenterológiai Társaság cikke...

2013. December 9-én európai és latin-amerikai civilszervezetek, köztük a Tudatos Vásárlók Egyesülete petíciót adtak át Michel Barnier, az Európai Unió Belső Piaci és Szolgáltatási Biztosa titkárságának, amelyben azt kérik, hogy a Biztos támogassa a kereskedelmi láncok tisztességtelen forgalmazói magatartását megzabolázó szigorúbb európai szabályozást. A petíciót 40 000 fogyasztó írta alá a világ minden tájáról.

Kedves Olvasó, érdeklődő!

Örömmel fogadjuk és sokban segítenék munkánkat, ha kitöltik Tanácsadó szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdőívünket!

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/656078013/

Köszönjük szépen!