Fenntartható viselkedésminták ösztönzése a helyi természeti értékekhez kapcsolódóan Helyi természeti értékeket és termékeket, valamint fenntartható viselkedésmintákat népszerűsít a Szamos-bazár Egyesület és a Magyar Természetvédők Szövetsége rendezvénysorozata

 

 

Meghívó

Szeretettel várjuk Önt fenntartható fejlődést népszerűsítő rendezvényünkre!

Helyszín: Panyola, V. Határmenti Világzenei Fesztivál

Időpont: 2010. július 23-24.

A rendezvény háttere:

2010. július 23-24-én az V. Határmenti Világzenei Fesztiválra érkezik a Szamos-bazár Egyesület és a Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) összefogásával rendezett, helyi természeti értékeket és termékeket, valamint fenntartható viselkedésmintákat népszerűsítő rendezvénysorozat. Az akció során az MTVSZ és partnerei a helyi társadalmi, gazdasági és természeti értékek ápolásának fontosságát hangsúlyozzák, ugyanis ezek hiányában nemcsak magunknak, de embertársainknak is kárt okozhatunk.

A szervezők a környék természeti szépségeiről, érdekességeiről szóló tájékoztató anyagokkal, valamint természetes anyagokból készített ajándék- és használati tárgyakkal is várják az érdeklődőket. Az ismeretterjesztő sátorban továbbá olyan népi játékokat lehet kipróbálni, mint a pörgettyű, vagy a kereplő sáska.

 

További információ:

Muhari Zoltán, Szamos-bazár Egyesület, tel.: 30/475-9240, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.