2 kiadványt jelentettünk az év elején a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja támogatásával. A „BIO kiskertész” foglalkoztató füzetünket immár második, míg a népszerű „Házi praktikák" c. kiadványunkat negyedik alkalommal készítettük el.

 

 

 

 

BIO Kiskertész

Foglalkoztató- és kifestőkönyv óvodásoknak és kisiskolásoknak

Kedves Pedagógusok, Szülők! Tudják-e, mi a közös a katicában, a gilisztában és a büdöskében? Az, hogy sok más állattal és növénnyel együtt mind fontos részei egy jól működő biokertnek. Jácint, a kis biokertész, Boróka, és Settenke denevér segítségével most a gyerekek is megismerkedhetnek jó néhány állattal és növénnyel, akik csendben teszik a kertben a dolgukat, hasznot hajtva nekünk is.

A BIO Kiskertész foglalkoztató könyv által nemcsak különböző ökológiai gazdálkodási praktikákat tanulhatnak meg játékosan a gyerekek, de bemutatunk néhány ehető virágot is.

A BIO Kiskertész letöltése.

 


 

Házi praktikák

Otthonunk ápolása környezetkímélő módon

Kiadványunk visszatekint a jórészt már feledésbe merült módszerekre. Olyan praktikákat gyűjtöttünk össze, amelyek sokkal közelebb állnak a természetes, környezetbarát tisztításhoz, tisztálkodáshoz, szépítkezéshez, mint napjaink mérgező hatású vegyszerei.

„Volt idő, mikor még az üzletek polcai nem roskadoztak a tisztítószerek ezreitől. Ennek ellenére dédanyáink idejében is léteztek tiszta, csillogó edények, evőeszközök, volt hófehér ing, abrosz. Aztán hirtelen nagyot változott a világ, és a reklámok elhitették velünk, hogy ugyanez a tisztaság már csak vegyszerek segítségével érhető el.”

A Házi praktikák letöltése.

 

A kiadványok ingyenesek, beszerezhetőek irodánkban:

4400 Nyíregyháza, Szabolcs u. 6. (Bejárat a Malom utca felől)

Tel./fax: 42/423-818

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A kiadványok a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja támogatásával jöttek létre.