Október 22-én, szombaton újra várjuk a szabad levegőre és önkéntes közösségi munkálkodásra fogékony érdeklődőket az E-misszió Egyesület tanyájára, Bálintbokorba. A téli tüzelő aprítása mellett a termények betakarítása, káposztasavanyítás, birsalmasajt-készítés, és egy tirpák egytálétel elkészítése és fogyasztása vár ránk.

 

Legalábbis ezek a terveink... Minél többen eljöttök, annál több valósul meg belőle!
Munkatársaink tehát 22-én, szombaton, 9 órakor indulnak az Egyesület irodájából (Nyíregyháza, Szabolcs út 6.), a gépkocsiban van néhány hely a jelentkezők számára. Lehet biciklivel is csatlakozni (12 km), az iroda elől közös kerékpáros raj indul megfelelő számú jelentkező esetén. A később érkezőket is szívesen várjuk.

Nyíregyháza-Bálintbokor 36. szám alatti tanyánk koordinátái: Északi szélesség: 47*52'58" Keleti szélesség: 21*38'41".

Szokás szerint bográcsos főzőcskézés is lesz, ezúttal egy igazi tirpák egytálételt tervezünk készíteni kertünk terményeiből. Várunk szeretettel mindenkit!
További információ:
Révész Márton (20/803-5793, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Mádi Péter (30/317-3310, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Szigetvári Csaba (20/512-3311, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Kérjük a megadott telefonon vagy emailen jelezzetek, mikor és milyen járművel jönnétek!

Képek korábbi tanyasi akcióinkról galériánkban.