Szeptember 24-én újabb önkéntes napot rendezünk az Egyesület tanyáján Bálintbokorban. Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

Ha szeretnél jó társaságban, tiszta levegőn, Nyíregyházához közel tartalmas tevékenységet végezni, gyere el szeptember 24-én (szombaton) Bálintbokorba!

Remélhetőleg nyárias időben itt az ideje, hogy az éves munka gyümölcseit betakarítsuk a kertben, de felkészüljünk a jövő évre is.

A hulló birs összeszedése, a krumpli kiásása mellett vár ránk a komposzt kitermelése, a széna összeszedése, az ültetendő gyümölcsfák helyének kiásása, a ház őszi kitakarítása. Természetesen a tanya körüli kert gondozása, és a sütés-főzés is a feladatok között szerepel, meg egy csomó minden, ami akkor fog csak kiderülni...

Munkatársaink 9 órakor indulnak az Egyesület irodájából (Nyíregyháza, Szabolcs út 6.), a gépkocsiban van néhány hely a jelentkezők számára. Lehet biciklivel is csatlakozni (12 km), az iroda elől közös kerékpáros raj indul megfelelő számú jelentkező esetén. A később érkezőket is szívesen várjuk.

Nyíregyháza-Bálintbokor 36. szám alatti tanyánk koordinátái: Északi szélesség: 47*52'58" Keleti szélesség: 21*38'41".

Szokás szerint bográcsos főzőcskézés is lesz, a menüt még nem tudjuk, de mint mindig, most is valami különlegeset fogunk készíteni. Várunk szeretettel mindenkit!
További információ:
Mádi Péter (30/317-3310, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Szigetvári Csaba (20/512-3311, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Kérjük a megadott telefonon vagy emailen jelezzetek, mikor és milyen járművel jönnétek!

Képek korábbi tanyasi akcióinkról galériánkban.