Július 8-9.-én újra önkéntes hétvégét rendezünk az E-misszió Egyesület bálintbokori tanyáján. A feladat (többek között) a tanyasi pottyantós budi újragondolása gondolatban és cselekedetben. Szeretettel várunk minden önkéntest!

Tanyasi önkéntes hétvégéink sora nyáron sem szünetel. Ha szeretnél jó társaságban, tiszta levegőn, nyíregyházához közel tartalmas tevékenységet végezni, gyere el július 8-án (pénteken) és/vagy 9-én (szombaton) Bálintbokorba!
A hétvége legfontosabb programja a budi-building. Azaz a régi pottyantós WC felújítása de ez nem minden. Terveink szerint elkészítjük azt a WC-típust, ami környezetvédelmi szempontból a legtöbb erénnyel bír. EZ az alomszék!
Emellett vár ránk a komposztkeret és a kútfedő felújítása is, tehát a barkácsolni, fával dolgozni szerető ezermesterek is kivehetik részüket a teendőkből. Természetesen a tanya körüli kert gondozása, és a sütés-főzés is a feladatok között szerepel, meg egy csomó minden, ami akkor fog csak kiderülni...

Munkatársaink 8 órakor indulnak az Egyesület irodájából (Nyíregyháza, Szabolcs út 6.),a gépkocsiban van néhány hely a jelentkezők számára. Lehet biciklivel is csatlakozni (12 km), az iroda elől közös kerékpáros raj indul megfelelő számú jelentkező esetén. A később érkezőket is szívesen várjuk.
Péntek este a vállalkozó szelleműek kint is alhatnak: ez esetben hálózsákot, esetleg sátrat hozzatok (a házban lehet aludni: ágy nincs, de zuhanyzó van).
Nyíregyháza-Bálintbokor 36. szám alatti tanyánk koordinátái: Északi szélesség: 47*52'58" Keleti szélesség: 21*38'41".

Mindkét nap bográcsos főzőcskézés is lesz, a menüt még nem tudjuk, de mint mindig, most is valami különlegeset fogunk készíteni. Várunk szeretettel mindenkit!
További információ:
Révész Márton (20/803-5793, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Szigetvári Csaba (20/512-3311, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Mádi Péter (30/317-3310, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Kérjük a megadott telefonon vagy emailen jelezzetek, mikor és milyen járművel jönnétek!

Képek korábbi tanyasi akcióinkról galériánkban.