Tartalomjegyzék

A Bam! a megszokott módon - és egyben sok újdonsággal - indul idén tavasszea is: 2011. április 4. és május 8. között minimum 8x kell tekerned, hogy teljesítsd a feltételeket.

Ezt a közlekedési naplóban szükséges vezetned. A teljesítők garantált ajándékban részesülnek, illetve nyereménysorsoláson vesznek részt. A céges megmérettetésben a szervezetek méretük szerinti kategóriákban versenyeznek; a munkahelyen dolgozók létszámának igazolásához nyilatkozat beküldése szükséges.

Fontos, hogy a már regisztrált egyének és csapatoknak nem kell újra regisztrálni, a regisztrációk élnek! A kampányidőszak alatt az eddigi km-ek április 4-én 0 órától ideiglenesen "lenullázódnak", hogy össze lehessen mérni a teljesítményeket. Ne aggódjon senki, a felhalmozott km-ek nem vesznek el, a kampányidőszak után visszatérnek. Ehhez kapcsolódóan kérünk mindenkit, hogy frissítse adatlapját, amennyiben az adataiban változás történt. A garantált ajándékok nagy része azért keveredik el, mert a honlapon rossz cím van megadva. A céges versenynél pedig arra kérünk mindenkit, hogy tájékoztasson minket, amennyiben a cégben dolgozók létszáma változott.


Tudnivalók, újdonságok és fontos információk 2011 tavaszán:

  • A szoknyás/öltönyös tekerést, a gyermekek bringán ill. bringával történő hordását és a kombinált, vonattal történő közlekedést jelöld továbbra is a naplóban. Ha legalább egyszer jelöltél, külön nyereménysorsolásban veszel részt a kampány végén.
  • A MÁV-Start jóvoltából a kampány teljes ideje alatt lesznek vonatos kedvezmények.
  • A Bringázz az egyetemre! akciónk továbbra is él. Külön nyeremény várja a főiskolai vagy egyetemi karok legeredményesebb bringásait.
  • Továbbra is van lehetőség egyéni versenyek indítására a cégek között külön kategóriákban. A jól ismert pénzintézetek, ill. tanácsadók közötti iparági versenybe lehet jelentkezni, valamint új kezdeményezéseket is szívesen várunk akár újabb iparágakban, vagy regionális alapon szerveződő megmérettetésekre. Idei újdonság a médiacsapatok közötti verseny!
  • Adminisztrációs okokból a papíralapú közlekedési naplókat igen nehéz kezelni, így szeretnénk lehetőség szerint mindenkit az elektronikus regisztrációra biztatni. Természetesen továbbra is van lehetőség a napló papíralapon történő vezetésére, de a céges versenybe nem számít bele az a bringás, aki papíron küldi be tekeréseit. Nem kell aggódni, a végső sorsolásról és a garantált ajándékról nem marad le emiatt senki!
Bármilyen kérdés esetén rendelkezésre állunk a bringazz(kukac)kerekparosklub.hu címen vagy a 06-30/540-9158-as telefonszámon!

További jó tekerést!

 


 

Bringázz Te is Nyíregyháza! – kampány, a Bringázz a munkába kampányhoz kapcsolódva, különdíjakban részesíti azon szerencsés Nyíregyháziakat, akik aktívan részt vesznek az országos kampányban.

Május 8-án zárul a városi kampány is, és újra 5db 10-10eFt értékű kerékpáros vásárlási utalványt sorsolunk ki a Nyíregyházi BAM-os résztvevők között. A 2010 őszi nyertesek az április 22-én a Föld Napján Nyíregyházán a Kossuth téren a 17:00-tól induló Critical Mass előtt vehetik át nyereményeiket.

A Bringázz Te is Nyíregyháza szervezői: Nyíregyháza MJV;  E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület; ViniBike és a Zöld Kerék Alapítvány.

A „Bringázz Te is Nyíregyháza!” kampányt támogatta a „A belvárosi terek integrált funkcióbővítő fejlesztése Nyíregyházán” című projekt keretén belül a II. Nemzeti Fejlesztési Terv Észak-alföldi Operatív Programjának 5.1.1./B komponense, „Funkcióbővítő integrált települési fejlesztések a megyei jogú városokban” tárgyú pályázata.


Bővebb információ:

Tömöri László - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - www.e-misszio.hu - www.bringazzamunkaba.hu

2010-es + info: Nyíregyházán a 2010 őszi BAM-ot 115-en teljesítették sikeresen, akik a kampány ideje alatt 1927 alkalommal összesen 17 045 km-et tekertek!

 

 


 

Néhány adat összefoglalásképpen:
A „Bringázz a munkába!” kampány honlapjának címe: www.bringazzmunkaba.hu
A játék időtartama: 2011. április 4 – május 8.
Beküldési cím (ha papíralapú naplóban nevezel vagy regisztrálsz): Magyar Kerékpárosklub; 1024 Budapest, Kis Rókus utca 2.; Jelige: „Bringázz a munkába!”
Beérkezési/nevezési határidő: 2011. május 13.