Az E-misszió Egyesület fotó- és rajzpályázatot hirdet: „Az Eső, Én és Nyíregyháza” címmel. Rajzold le, készíts fotókat!

 

„Örülj neki, hogy esik az eső.

Ha nem örülsz, akkor is esik.”

(japán közmondás)

Nyíregyháza apraja és nagyja!

Lehetsz 8 éves, vagy 88, tanulhatsz középiskolában, vagy a főiskolán, dolgozhatsz bárhol, de lehetsz nyugdíjas is. Mindenkinek szól ez a pályázat!

Mit mond neked ez a szó: ESŐ? Neked mi jut eszedbe az esős délutánokról? A nyári záporokról, az aranyat érő májusi esőről, a csendes őszi szemerkélésről? És a hatalmas viharokról a nyári éjszakákon? Gondolkoztál már az esőről? Miért esik, és mi a haszna? Rajzold le, készíts fotókat! Nem kell, hogy profi légy, csak mutasd meg, a Te szemszögedből milyen az eső városunkban!

 

Az E-misszió Egyesület fotó- és rajzpályázatot hirdet:

Az Eső, Én és Nyíregyháza”

címmel.

 

Ha úgy érzitek, hogy kedvet kaptatok egy kicsit arra, hogy kifejezzétek, mit jelent számotokra az eső, akkor itt a lehetőség!

Hogy mi legyen a témája a fotóknak és rajzoknak? Ezt teljesen a fantáziátokra bízzuk.

Készíthettek: pocsolyafotókat, alkotásokat az égről, vízgyűjtőkről, esős napokról, az eső utáni vizes utcákról, vizes fákról és bokrokról, esernyővel mászkáló emberekről, állatokról az esőben, szóval engedjétek szabadjára a fantáziátokat, és alkossatok! Állatokról, egerekről és emberekről, egyszóval bármiről, a lényeg: valamilyen formában jelenjen meg az eső az alkotásaitokban.

Mikor van a leadási határidő?

Az alkotásokat 2009. november 10-22. között juttathatjátok el hozzánk, akár postai úton, akár elektronikus formában. Az utolsó beérkezési határidő: 2009. november 22.

Jelige: „Első Esőnap”

Várjuk tehát az alkotásaitokat, legyen az rajz ( színes, vagy fekete-fehér, ceruzával, zsírkrétával, filccel készített), vagy fotó (színes, fekete-fehér, montírozott, vagy „hamisítatlan”). A postán beküldött fotók mérete min. 10 x 15 cm méretű legyen, de minden alkotást beküldhettek részünkre e-mailben is!

Hová küldjétek remekműveiteket?

Postai úton az E-misszió Egyesület irodájába: 4400 Nyíregyháza, Szabolcs u. 6.

E-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Mi lesz a remekművek sorsa?

Az első esőnapon, amelyre 2009. november 26-án kerül majd sor, kiállítást szervezünk a beérkezett alkotásokból. Itt mindenki megtekintheti majd a képeket, a legjobbnak ítélt műveket pedig értékes jutalmakkal díjazzuk.

Esőre fel hát, találjátok meg az esős napok szépségét! Érezzétek jól magatokat akkor is, ha esik! Egyet ne feledjetek: az esernyőt (vagy esőkabátot)!

További információ: www.e-misszio.hu

 

 

A rendezvényt támogatta a „A belvárosi terek integrált funkcióbővítő fejlesztése Nyíregyházán” című projekt keretén belül a II. Nemzeti Fejlesztési Terv Észak-alföldi Operatív Programjának 5.1.1./B komponense, „Funkcióbővítő integrált települési fejlesztések a megyei jogú városokban” tárgyú pályázata.

Bővebb információ:

Tömöri László - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - www.e-misszio.hu