Kétkeréken Nyíregyháza!

Szeptember 22-én reggel 6:30-tól kezdődő bringás reggelinknél az aznapra szervezett CriticalMass felvonulás volt népszerűbb. 2 óra alatt 150 kakaóscsiga találta meg biciklis gazdáját.

Aki megszomjazott teázhatott, aki pedig vitaminra vágyott almát rágcsálhatott. Délután a kellemes világzenét játszó VAN zenekar és a jó kedélyű Paddy and the Rats koncert között több százan emelték fel bringájukat, kifejezve véleményüket és igényüket: Nyíregyháza kerékpározható város és szeretnénk még több odafigyelést és még több kerékpárutat, és persze: TISZTA LEVEGŐT!

Köszönjük mindazoknak, akik részt vettek rendezvényünkön! Legközelebb a Föld Napján, 2010. április 22-én CriticalMass! Köszönet a Zöld Kerék Alapítványnak, a Lánc-Szem Egyesületnek, Nyíregyháza MJV Polgármesteri Hivatalának, a Rendőrségnek, a ViniBike-nak, a Landauer Pékségnek, a Vital-Káll-nak és természetesen a sok-sok önkéntes segítőnek!!!

Képgaléria

A Zöld Kerék Alapítvány által készített képek a szeptember 19-én megrendezett városi Autómentes Napról; és néhány kép a szeptember 22-i ringás felvonulásról.

Aki még nem regisztrált a „Bringázz a munkába– egyetemre!”, felhívásra itt megteheti!

A „Bringázz Te is Nyíregyháza!” kampányt támogatta a „A belvárosi terek integrált funkcióbővítő fejlesztése Nyíregyházán” című projekt keretén belül a II. Nemzeti Fejlesztési Terv Észak-alföldi Operatív Programjának 5.1.1./B komponense, „Funkcióbővítő integrált települési fejlesztések a megyei jogú városokban” tárgyú pályázata.