Legyen Tagunk!

Támogassa Tagságával az E-misszió Egyesület munkáját!

 

 

A Tagság elsősorban egyfajta anyagi támogatás, segítség, személyes megerősítés környezetvédelmi céljaink elérésében, feladataink véghezvitelében.

A Tagok ingyenesen használhatják környezetvédelmi könyvtárunkat - használhatják az Egyesület mérőműszereit (pl.: elektromos fogyasztásmérő), - szavazati joggal vehetnek részt az Egyesület közgyűlésén...

Tagdíj, adomány befizetésére lehetőség van személyesen (Nyíregyháza, Szabolcs u. 6.) vagy átutalással (Megjegyzésben kérjük feltüntetni: 2014 Tagdíj vagy 2014 Tagdíj és Süvöltő):

Szabolcs Takarékszövetkezet: 68800109-11076302

 

Tagdíjunk 2014-ben: 1.000 - 5.000 Ft

Tagdíj, Süvöltővel: 2.500 - 10.000 Ft (Postai költséget is tartalmazza)*

 

 


 

Kérjük, támogassa a természet- és környezetvédelmet adója 1%-nak felajánlásával is!

Adószámunk: 19214555-2-15

 

* Kedves Olvasónk, Tisztelt Előfizetőnk!

Számos más civil szervezethez hasonlóan az E-misszió Egyesületnél is soron kívüli vizsgálatot kezdeményezett a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI), a Norvég Civil Támogatási Alapot ért, kormányzati szinten megfogalmazott súlyos vádakkal összefüggésben. Amint az számos sajtómegjelenésből megismerhető, a vádak pártpolitikai jellegűek.

Egyesületünk 1986 - azaz évekkel a mai politikát meghatározó pártok létrejötte előtt - óta végzi munkáját fenntartható, élhető környezetünk, jövőnk érdekében, politikától függetlenül. A Norvég Civil Támogatási alapból megvalósult, jelenleg vizsgálat tárgyát képező projektünk, mint minden más tevékenységünk kizárólag ezt a célt szolgálta.

Mind a KEHI vizsgálat jogosultságát, mind az annak alapjául szolgáló, kormányzati szinten megfogalmazott vádakat megalapozatlannak tartjuk. Egyesületünk véleménye, hogy az eljárás a valódi civil szerveződések megfélemlítését célozza.

Tartva attól, hogy a KEHI vizsgálatban való együttműködésünk megtagadása Egyesületünk működésének ellehetetlenítésével járhat, úgy döntöttünk, eleget teszünk a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal felszólításának.

Egyesületünknek több évtizedes működése során az emberek jó szándéka, bizalma, a jövőbe és egymásba vetett hite adta az erejét. Köszönjük! Reméljük, mindezek az értékek nem válnak politikai játszmák, hatalmi érdekek áldozatává.

Sajnos az anyagi hiány, amit - egy évek óta húzódó, KEHI - NCA pályázatok ellenőrzéséből fakadó - inkasszó okozott főszámlánkon, a Süvöltő folyóiratunk megjelenését is nagymértékben érintette.

Megtakarított nyomdai munkákra, postázásra szánt összegeink a semmibe illantak. Sajnos még csak ígérni sem tudunk, hogy mi lesz jövőre. 2014-ben igyekszünk papír alapon kiadni lapunkat, de előre ne fizessék ki a 2015-ös évet. Már csak azért se, mert sajnos az Önök előfizetéseiből és adományaiból semmi nem kerül ténylegesen hozzánk.

Köszönjük megtisztelő bizalmukat, kitartásukat és biztatásukat!

Úgy tűnik, a Süvöltő papír formában 20 évig tudta fenntartani magát... ami már Ön-magában is egy nagyon szép kor. Ezúton is köszönöm a sok-sok önkéntes költőnek, írónak, szószövőnek, publikálónak, fotósnak, grafikusnak és szerkesztőnek az önzetlen, kincset érő munkáját.

Áldás Rájuk!

2014.08.15