http://www.csiperkeerdeiiskola.huA nyári szünet kezdetével ismét megnyitja kapuit a természetszerető és kerékpározni vágyó fiatalok számára az E-misszió Egyesület Márokpapin lévő tábora. Csiperke táborunkban a résztvevők erdőt-rétet bebarangolva találkozhatnak a Beregi táj változatos, védelemre méltó állat-, növény- és gombaritkaságaival. A nagy kiterjedésű erdők és festői ligetek környezetében

egész hétre szóló változatos programokat nyújtunk, amelyben a kirándulások és madármegfigyelések éppúgy szerepelnek, mint a csillagászat, terepi kutatások, gyógynövény- és gombaismereti túrák, mikroszkópos vizsgálatok, ügyességi és sport játékok, vetélkedők, kézműves foglalkozások, éjszakai túra és bátorságpróba.

Kerékpáros táborunkban Márokpapiból kiindulva, csillagtúraszerűen, kalandos biciklizések közepette bekerekezzük a Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzet legszebb tájait, kultúrtörténeti nevezetességeit. A természeti környezet, a Tisza töltésének kerékpárútjai, valamint a biztonságos biciklizésre alkalmas kisforgalmú úthálózat ideális lehetőséget nyújt a természetszerető, sportolni vágyó fiatalok tartalmas időtöltéséhez.

Táborunk a falu végén helyezkedik el, ahol az épületet övező nagy porta egyaránt alkalmas szabadtéri játékokra, sportolásra. Udvarunkon lévő szalonnasütő és tűzrakó helyünk még hangulatosabbá teszi az itt eltöltött csillagfényes estéket.

A ház körül kecskegidák, házinyulak és néhány baromfi várja a fiatalok szeretetét és gondoskodását.

Bővebb információ: http://www.csiperkeerdeiiskola.hu