Kedves Tagjaink, Önkénteseink!
Március 10.-én, szombaton tartjuk az idei első önkéntes hétvégét bálintbokori tanyánkon. Ezúttal megismerkedhettek az új gondnokunkkal és családjával, segíthettek a ház körüli munkákban és elkezdjük az öngyógyító kiskert előkészítését a vetéshez.

 

 

Pihenésként megnézzük a tanya mellett elterülő láprétet, ha szerencsénk van, találkozhatunk néhány délről visszatérő vízimadárral is. Aki szeretne sétálni a réten, gumicsizmát mindenképpen hozzon!
A program során étkezést biztosítunk, ebédre meleg bográcsos étel lesz!

A kiutazást a létszámtól függően tudjuk megoldani, ezért mindenképpen jelezzétek részvételi szándékotokat (Révész Márton: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 20/8035793)! Az Egyesület irodája (Nyíregyháza, Szabolcs u. 6.) elől 8:30-kor indulunk egy gépkocsival. A bátrabbak biciklivel is útra kelhetnek, kb. 40 perc menetidővel kell számolni.

Megközelítés: kattints ide (térkép)! Nyíregyháza-Bálintbokor 36. szám alatti tanyánk koordinátái: Északi szélesség: 47*52'58" Keleti szélesség: 21*38'41".

Köszönjük az eddigi segítségeteket és várunk idén is mindenkit szeretettel a Bokortanyán! Képek korábbi tanyasi akcióinkról galériánkban.
Üdv: a tanyasiak

További információ: Révész Márton: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 20/8035793

ui.: ha van valakinek nagyobb teljesítményű láncfűrésze, és hozza magával, külön díjban részesítjük.