Nyíregyházi Búza téri Piaccsarnok

- a csarnok épületében a szabadtéri bejárattól balra, a virágárusok mellett A Mészi Kávézó és a Földesi Tojás között -

Nyitva tartás: szerda, péntek, szombat: 7.00-12.00

 

A Zöldövezet kínálata immár Webáruházunkban is elérhető!

Nyíregyházán az 8000.- Ft feletti értékű megrendeléseket ingyen kiszállítjuk.

 


 

  • Háztartási szerek (MOSÓSZÓDA - SZÓDABIKARBÓNA - BÓRAX - CITROMSAV - KENŐSZAPPAN – stb.)
  • Tisztálkodás (Szappanok - Krémek, arcradírok, testápolók - balzsamok - Fürdő- és masszázs olajok - Fogkrémek, fogporok...)
  • Biola - magyar kozmetikumcsalád
  • Parajdi sótermékek

Letölthető katalógus (frissítve: 2023.03.05.)

Vannak olyan fogyasztási cikkek, amelyek sem a saját egészségünkre, sem környezetünkre nem jelentenek veszélyt, mégis ismeretlenek… Ezen kívánunk változtatni!
Az E-misszió Természet-és Környezetvédelmi Egyesület fontos feladatának tartja, hogy a lakosság számára alternatívát teremtsen a környezetünket károsító, Földünket és légkörét szennyező termékekkel szemben.
Egyesületünk zöld boltja 2000 óta működik Nyíregyháza belvárosában. A bolt megnyitásának célja volt, hogy alternatívát kínáljunk azon vásárlók számára, akiknek fontos környezetük és saját egészségük megóvása is. Ezért próbáltuk meg olyan gyártókkal felvenni a kapcsolatot, akik környezet- és egészségbarát termékek elkészítésével, forgalmazásával foglalkoznak. Tisztában vagyunk azzal is, hogy sokan nehezen vagy egyáltalán nem tudják megfizetni az egészségesebb, vegyi anyagoktól mentes termékeket, és inkább az esetlegesen rosszabb minőségű, de olcsóbb árucikkeket választják. Célunk azonban nem a profitszerzés, hanem ezen árucikkek széles körben való megismertetése és elterjesztése, éppen ezért alacsony árréssel dolgozunk. A termékek népszerűsítése során igyekszünk hangsúlyozni, hogy a vegyszerekkel terhelt tisztító- és tisztálkodószerek nem csak környezetünket, de egészségünket is veszélyeztetik, így az esetlegesen olcsóbb, de szennyezett termékek esetében számolni kell azzal is, hogy később súlyosabb árat fizethetünk korábbi spórolásunkért (gyógyszerek, kórházi költségek).
 
"Miután egy kedves barátunk rátalált az Önök honlapjára, felkeltették érdeklődésünket a „csodaszerek” és megrendeltük a mosószercsomagot. Kipróbáltuk és BEVÁLT! Bevallom, némi hitetlenkedéssel álltam neki áztatni, aztán mosni a 7 hónapos gyermekem foltos ruháit. Kíváncsi voltam, hogy ezek a környezetbarát-szerek, hogy fogják majd kivenni azokat a makacs foltokat, amiket a drága folttisztító-szerekkel sem tudtam eltüntetni.
Az eredmény mindent elképzelésemet felülmúlta; hófehér, tiszta ruhák. A gyermekruhákon fellelkesülve, beáztattam a konyharuhákat is, amelyekből kiszedte a zsíros-paprikás foltokat is. Azóta számos nőismerősömnek ajánlottam ezeket a termékeket és nekik is BEVÁLT!"


Kisberény, Baloghné Varga Zsanett
 

Elérhetőségeink Rendelési lehetőség

Telefon:

06-30-5956768

E-mail:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Postacím:

4400 Nyíregyháza,

Ószőlő u. 178.


Termékeinket csomagként az ország bármely részére eljuttatjuk. A szállítási díj függ a csomag méretétől, súlyától, az átvétel módjától és a fizetés módjától. Kérjük ezzel kapcsolatban egyeztessen velünk. Köszönjük! 

TIPPÜNK: fogjon össze tágabb családjával, barátaival, munkatársaival, szomszédaival, és rendeljenek közösen egy csomagban, így egy ember akár kevés dolgot is rendelhet és a postaköltség is szétosztható.