Éghajlatvédelem - élő üzenet Nyíregyházán! -2009. október 21. Legyetek része annak az élő üzenetnek, melyet éghajlat védelmi kampányunk keretében szervezünk Nyíregyházán!

Akciónk lényege, hogy 250 - 300 fő részvételével egyszerű üzeneteket rakunk ki Nyíregyházán, az Országzászló téren, és azt felülről, a volt pártház tetejéről fotózzuk, illetve filmezzük. A megmozdulásról látványos videót készítünk, melyet elhelyezünk a Youtube-on, illetve saját honlapunkon: www.e-misszio.hu. A klippet szeretnénk eljuttatni Koppenhágába is, ahol a következő éghajlatvédelmi csúcsot tartják majd decemberben, a Kyoto-i egyezmény folytatásaként. Figyelem, a videóban csak azokat tudjuk szerepeltetni, akik eljönnek :-)

 Az élő üzenet helyszíne: Nyíregyháza, Országzászló tér

Időpontja: 2009. október 21. szerda, 14.00 – 16.00.

Nézd meg a klippet, amelyet a Friends of the Earth nemzetközi környezetvédő szervezet készített Dániában egy tengerparton, hasonló tartalommal, közel 1 000 ember részvételével! http://www.thebigask.eu/the-big-ask-film-clip

 Képek a dániai videóból:

     

     

Gyertek el csoportosan, részvételeteket az alábbi elérhetőségeken jelezzétek:

E-misszió Egyesület

Telefon: 42-423 818, 504 403

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szőke Zsuzsa és Ilyés Tímea

E-misszió Egyesület