Az Egy város arca című program keretén belül az E-misszió Egyesület újabb fotópályázatot hirdet. Ezúttal minden olyan fotót várunk, amelyek kicsit más szempontból mutatják be belvárosunkat azok számára, akik a Vidor Fesztivál ideje alatt Nyíregyházára látogatnak. Melyek azok a városrészletek, életképek, Nyíregyházát jellemző hangulatok, amelyekkel a megszokottól eltérő módon mutathatjuk be a várost?

 

A Vidámság és Derű Országos Fesztivál ideje alatt a Szabolcsi Írók Társaságának (SZIRT) felolvasó estjén alternatív tárlat megnyitására kerül sor a fotópályázatra beküldött díjazott alkotásokból.


A fotópályázat célja: a fotósok művein keresztül a figyelmet Nyíregyháza szépségeire, különlegességére irányítani, megmutatni azt, miért szeretjük városunkat.

Téma: Nyíregyháza, a város. Parkjai, épületei, életképei, hangulatai, színei, minden, ami ránk, nyíregyháziakra és a városunkra jellemző.

Lát-leletek, én látok, ti leltek? Vajon a közönség megtalálja-e ugyanazt a hangulatot, amelyet a fotós látott az egyes épületekben, életképekben, a városban a fotók elkészítésekor?

A fotók beküldési határideje: 2010. augusztus 22. éjfél

Eredményhirdetés: a fotópályázat eredményét a zsűri bírálatát követően, 2010. augusztus 25-én tesszük közzé. A nyerteseket e-mailben, telefonon értesítjük.

A pályaművek paraméterei: Fogalmazzátok meg néhány sorban a kép üzenetét! A fotókat digitálisan, JPEG formátumban várjuk. A fényképek mérete min. 5 megapixeles legyen!

A pályázó kizárólag saját, eredeti szerzői alkotásával pályázhat. A pályázó pályaművének elküldésével nyilatkozik, hogy a zsűri pártatlanságában megbízik, döntését elfogadja.

További információk:

Bárány Brigitta, programfelelős

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 06- 42/423–818

Az Egy város arca című programsorozat az Ökotárs Alapítvány és a NCTA támogatásával valósul meg.