Volt egyszer egy…

Örömmel tudatom mindenkivel, hogy megszületett az első fotóstúra!:)

A 2010. április 29-én sorra került első fotóstúrán több mint harmincan vettünk részt!

Az Egy város arca program keretén belül megrendezett belvárosi túránkon ragyogó napsütésben és még ragyogóbb láthatósági mellényben fotózott együtt rengeteg Arcművész!

A túrán közel félszáz fotós járta végig a Széchenyi utcáról indulva a belváros szívét fényképezőgépekkel a kézben. Meglepetésünkre pedig a Tánc világnapja alkalmából 200 fotós táncolt a Kossuth téren, aminek szemtanúi voltunk, így rengeteg képet készítettünk.

 

A túra nem pusztán sétából állt, hanem a több száz elkészült fotó mellett egy újonnan alakult baráti kört is eredményezett.

A délutánt egy kellemes hangulatú beszélgetéssel zártuk Boros György fotóművésszel, aki apró kis kulisszatitkokat árult el fotózásról. Túránk végére pedig a Phemius Trio színvonalas koncertje tette fel a pontot a sokak által kedvelt Öreg Motoros Sörözőben.

Köszönet mindenkinek, aki velünk volt, fotózott, dokumentált, sétált, színesítette a délutánunkat!

Reméljük, mindenki nagyon jól érezte magát, s számos élménnyel gazdagodott!

Annak, aki az első túrán nem tudott részt venni, íme egy kis kedvcsináló az eseményről, őket is várjuk majd nagy-nagy szeretettel a második fotóstúrára, ami nagy valószínűséggel június közepén kerül majd sorra!

Fotók: Bárány Brigitta, Kozák Dávid, Lakatos Attila