Az E-misszió Egyesület 2015 évi éves közgyűlése 2015 május 14-én rendben lezajlott. Az Egyesület alapszabályának megfelelően a közgyűlés döntéseit ezúton közzétesszük honlapunkon is.

 

 

1/2015. sz. határozat

A közgyűlés egyhangúlag megválasztotta a közgyűlés levezető elnökének dr. Szigetvári Csabát, jegyzőkönyvvezetőnek Bozóki Viktória, szavazatszámlálónak Kovács Tamást és Almássy Lászlónét. Ezt követően a közgyűlés megkezdi érdemi munkáját.

2/2015. sz. közgyűlési határozat

Az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület jelenlevő tagjai az egyesület 2014-es évre vonatkozó pénzügyi beszámolóját egyhangúlag elfogadták.

3/2015. sz. közgyűlési határozat

Az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület jelenlevő tagjai az egyesület 2014-es évre vonatkozó szakmai beszámolóját egyhangúlag elfogadták.

4/2015. sz. közgyűlési határozat

Az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület jelenlevő tagjai az egyesület 2015-ös évre vonatkozó előzetes terveket egyhangúlag elfogadták.

5/2015. sz. közgyűlési határozat

Az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület jelenlevő tagjai egy tartózkodás mellett 3 éves megbízatással megszavazták dr. Szigetvári Csabát az egyesület elnökének.

6/2015. sz. közgyűlési határozat

Az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület jelenlevő tagjai Alexa-Bárány Brigitta lemondását az egyesület felügyelőbizottságában betöltött posztjáról egyhangúlag elfogadták.

7/2015. sz. közgyűlési határozat

Az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület jelenlevő tagjai Jaczkó Andrea Katalint egy tartózkodás ellenében felügyelőbizottsági tagnak választották.

8/2015. sz. közgyűlési határozat

Az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület jelenlevő tagjai egyhangúlag támogatták, hogy I. B. - az egyesület önkéntesének - javára történő irányított véradásra való felhívás kikerüljön az egyesület honlapjára.

2014 évi egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet (PK-142)