VÍZ VILÁGNAPJA 2011 - VÍZ A VÁROSOKÉRT - VÁROSOK A VÍZÉRT” - Internetes vetélkedő 2-6. osztályos diákoknak

Kedves Gyerekek!

Az idén újra közös játékra hívunk Benneteket! Ha szeretnétek velünk tartani, a beugró feladat megoldásával és beküldésével fogadjuk a jelentkezéseteket. 2011. február 14-től három héten át egy-egy feladatsort találtok a honlapon (www.vizvilagnap.hu). A 10 kérdés megválaszolása után minden alkalommal egy plusz feladatot is kaptok az adott témában, „Képes történetek” címen. A megoldásra egy hét áll rendelkezésetekre. A versenybe a második alkalomig (febr. 21.) be lehet kapcsolódni, ez esetben küldjétek el a korábbi feladat megoldását is, a beugró feladattal együtt! Segítségül hívhatjátok a könyveket, lexikonokat, térképeket és az internetet is. A „józan eszetekre” is támaszkodjatok egy-egy nehezebb kérdésnél! A díjazottak a Víz Világnapján, a budapesti központi rendezvényen személyesen vehetik át nyereményüket.

Bővebben a honlapon olvashatjátok:
http://www.vizvilagnap.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=33:alsgozatosoknak-&catid=16:internetes-verseny&Itemid=53


VÍZ VILÁGNAPJA 2011

VÍZ A VÁROSOKÉRT - VÁROSOK A VÍZÉRT”

Internetes vetélkedő 7-12. osztályos diákoknak

Kedves Fiatalok!

Az idén újra közös játékra hívunk Benneteket! Ha szeretnétek velünk tartani, a beugró feladat megoldásával és beküldésével fogadjuk a jelentkezéseteket. 2011. február 14-től három héten át egy-egy feladatsort találtok a honlapon (www.vizvilagnap.hu). A feladatokat a megfelelő sorszámú feladatsor linkjére kattintva, az előugró űrlap segítségével lehet megoldani, a táblázatban feltüntetett határidőkön belül. A versenybe való regisztrációhoz szükséges a beugró feladat kidolgozása és beküldése.

A megoldásra egy hét áll rendelkezésetekre. A versenybe a második alkalomig (febr. 21.) be lehet kapcsolódni, ez esetben küldjétek el a korábbi feladat megoldását is, a beugró feladattal együtt! A díjazottak a Víz Világnapján, a budapesti központi rendezvényen személyesen vehetik át nyereményüket.

Bővebben:

http://www.vizvilagnap.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=34:felsgozatosoknak-kiskolknak&catid=16:internetes-verseny&Itemid=53