- MEGYEI BARANGOLÓ - TÁRSASJÁTÉK

 

- SÓSTÓI-ERDŐ - TÁRSASJÁTÉK

 

 

MEGYEI BARANGOLÓ

Elkészült az E-misszió Egyesület társasjátéka. Célunk, hogy a résztvevők játékos formában, kellemes időtöltés keretében szerezzenek hasznos ismereteket a természet- és környezetvédelem területéről, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kultúrtörténeti érdekességeiről. A játékot iskolás kortól kezdve minden korosztály számára ajánljuk.

Érdeklődni a 42/423-818-as telefonszámon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

Amennyiben a játék sikeres lesz, tervezzük további játékszabályok kidolgozását és esetleg más megyékre vonatkozó társasjáték elkészítését is. Ahhoz, hogy minél érdekesebb, sokrétűbb legyen a játék, fontos a visszajelzés. Éppen ezért kérjük, mondja el, írja meg véleményét a játékkal kapcsolatban, és mi igyekszünk ezeket figyelembe véve tovább alakítani, fejleszteni, bővíteni azt.

Kellemes időtöltést és jó játékot kíván az E-misszió Egyesület!

Fogyasztói ár: 800.-Ft

Készült az E-misszió Egyesület életmód tanácsadásának fejlesztése című, KEOP-6.2.0/B-2008-0005 számú projektje keretében, mely az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.