Környezetbarát termékeinket árusító boltunkban március közepétől már levendula illatban is forgalmazunk wc-olajat és öblítő koncentrátumot.

Év elején a hozzánk beérkező vásárlói igényeket tolmácsolva kerestük meg a gyártót, hogy nem tudnának-e levendulás készítményeket előállítani. Kérésünk pozitív fogadtatásra talált, így bővülhetett kínálatunk.

A wc-olaj egyre népszerűbb termékünk, hajtógáz nélküli pumpás, visszaváltható 0,2 literes flakonban forgalmazzuk. A wc csészéjébe fújva vékony réteget képez a kerámián és így ezen nehezebben tapadnak meg a szennyeződések és a vízkő, ezáltal a helység levegőjének frissítésén kívül a tisztán tartásban is segít. Jelenleg négy illatban kapható: a címszereplő levendula mellett ibolya, citrom és sárgadinnye változatban.

Öblítőből az eddig is forgalmazott narancs (narancssárga), virág (rózsaszín), vanília (sárga) és "óceán" (kék) illatok mellett van külön fehér ruhákhoz való virágillatú változat. Az illóolajokra érzékenyek számára, a mosogatószer és mosógél termékeinkhez hasonlóan, illatmentes öblítő is megtalálható nálunk. Az öblítők 1 literes flakonja is visszaváltható boltjainkban, betétdíjas.